بدترین رنگ ها برای اتاق خواب

بدترین رنگ ها برای اتاق خواب : انتخاب رنگ مناسب برای اتاق خواب و سرویس خواب از تشک و بالش گرفته تا روتختی و لحاف همه این موارد قابل کنترل و به راحتی قابل انجام هستند. با رعایت این نکات شرایط محیطی را برای خواب ایده آل در اختیار بدن خود می گذارید.

بدترین رنگ ها برای اتاق خواب

وقتی بدن ما به خواب می رود و روز بعد بیدار می شویم در واقع خستگی های روز قبلی از بین رفته است و بدن ما آماده شروعی دوباره می باشد. بی انرژی بودن پس از بیدار شدن می تواند علل مختلفی داشته باشد؛ کمبود خواب ، ابتلا به INSOMNIA یا اختلال بی خوابی ، مناسب نبودن وسایل خواب مانند بالش و تشک می توانند از علل این مشکل باشد.

دکتر شهرام صمدی – عضو هیئت علمی دانشگاه تهران

بیش از 30 درصد مردم کشور علی الخصوص مردان به نوعی با اختلالات خواب روبرو هستند.

اگر گوشی موبایل شما دچار مشکل شود ، آن را ریست می کنید؛ در رابطه با بدن انسان نیز این موضوع صادق است.

بی خوابی به علل مختلفی اتفاق می افتد: مشکلات تنفسی، بیماری های ژنتیک، مصرف دخانیات، نوشیدنی های مختلف و بی توجهی به شرایط اتاق خواب از جمله این عوامل هستند.

انتخاب رنگ مناسب برای اتاق خواب و سرویس خواب از تشک و بالش گرفته تا روتختی و لحاف همه این موارد قابل کنترل و به راحتی قابل انجام هستند. با رعایت این نکات شرایط محیطی را برای خواب ایده آل در اختیار بدن خود می گذارید.

در این مقاله رنگ های ممنوعه برای اتاق خواب را مورد بررسی قرار می دهیم، انتخاب این رنگ ها به عنوان رنگ غالب در اتاق خواب “بیش از 60 درصد ترکیب رنگ اتاق” موجب افت شدید کیفیت خواب شما خواهد شد …

به طور کلی رنگ‌هایی که از نظر ذهنی محرک هستند، بدترین انتخاب‌ها برای دیوارهای اتاق خواب هستند.طبق اصول رنگ درمانی، بدترین رنگ‌ها برای خواب، رنگ‌هایی هستند که با انرژی و فعالیت زیاد مرتبط هستند.


اتاق خواب قرمز

رنگ روشنی مانند قرمز می تواند موجب ترشح هورمون کورتیزول شده، ضربان قلب شما را بالا ببرد و باعث هوشیاری شما شود، به عنوان رنگ غالب در اتاق به هیچ عنوان استفاده نکنید.

اتاق خواب بنفش

به طور مشابه، رنگ هایی با ته رنگ قرمز، مانند بنفش، باعث بروز همین مشکلات می شوند. بنفش و قرمز هر دو رنگ های بسیار انرژی زا هستند که می توانند باعث افزایش فعالیت مغز و ضربان قلب شوند از لحاظ اصول رنگ شناسی بنفش ملایم به عنوان جزء 30 درصد و بنفش سیر به عنوان جزء 10 درصد گزینه های خوبی برای جذابیت دکوراسیون هستند.

مقاله مرتبط: قانون 10-30-60 راز زیبایی دکوراسیون!!!

اتاق خواب مشکی

اگرچه مشکی به رنگ شب است و به نظر می رسد رنگ مناسبی برای خواب باشد، اما این رنگ بیش از اندازه شدید است و اگر مستعد علائم افسردگی هستید به هیچ عنوان توصیه نمی شود.

اتاق خواب قهوه ای

اتاق خواب به رنگ نباتی، استخوانی، کرم و در نهایت بژ گزینه های مناسبی برای رنگ غالب اتاق خواب هستند. اما تیره ترین سایه آنها یعنی رنگ قهوه ای اگرچه به عنوان جزء 30 درصد اتاق علی الخصوص در سبک دکوراسیون اسکاندیناوی بسیار چشم نواز و جذاب است؛ اما اگر به عنوان رنگ غالب اتاق مورد استفاده قرار گیرد در طول روز ملال آور و شبها موجب ایجاد حس بی قراری خواهد شد.


مشاهده آلبوم محصولات:

سپارشی؛ تخصصی ترین فروشگاه اینترنتی روتختی

مشاهده آلبوم محصولات

4 نکته اضافی در ارتباط با بهداشت خواب:

با رنگ های ممنوعه در اتاق خواب آشنا شدید، این موارد مهم ترین وتاثیر گذارترین عوامل محیطی بر خواب هستند، رعایت آنها در هر اتاق خوابی با هر رنگی به شدت تاثیر گذار است.

  • 1- چراغ ها را خاموش کنید

فناوری را از اتاق خواب خود دور نگه دارید و سعی کنید تمام نور خارجی را مسدود کنید. «ساعت بیولوژیکی در مغز ما نور موجود در محیط را به عنوان نشانه ای از روز تشخیص می دهد. «تاریکی بدن را به «خاموش شدن» می‌رساند، ترشح هورمون ملاتونین را افزایش و آرامش بدن را موجب می شود.

  • 2- همه چیز را سایلنت (بی صدا) کنید

قطع صدا بسیار مهم است. مغز ما تمایل دارد به سر و صدا با هوشیاری به عنوان بخشی از غریزه بقای ما پاسخ دهد. استثنا در این مورد صداهایی برای آرامش و مدیتیشن است که برای تقویت خواب طراحی شده اند. یک موسیقی ملایم …

  • 3- دیوار های چند رنگ را فراموش کنید

اگرچه داشتن یک اتاق خواب در چندین رنگ زیبا و دلفریب است اما رنگ های مختلف موجب اشتغال ذهنی در زمان خواب شده آرامش ذهنی و تمرکز را ازبین میبرند. این کونه ترکیب ها را در سایر اتاق ها پیاده سازی کنید یا اینکه تا جای ممکن اصول آرامش رنگ در اتاق خواب را رعایت کنید.

مقاله تکمیلی: انتخاب بهترین رنگ برای اتاق خواب

  • 4- دما را خنک نگه دارید

خوابیدن در یک تختخواب گرم ونرم در فصل زمستان لذت بخش است، اما در گرم کردن اتاق زیاده روی نکنید، گرمای بیش از حد موجب بی تابی در زمان خواب می شود.

با رعایت نکات گفته شده محیط مناسبی برای خواب خود ایجاد می کنید.

هر انسان بالغ و سالم در طول شبانه روز به 7.5 تا 8 ساعت خواب نیاز دارد. خواب طبیعی بدن از ساعت 10 شب تا 7 صبح است، نور، صدا و به هم خوردن ریتم های بیولوژیک خواب طبیعی بدن را به خطر می اندازد.

دکتر خسرو صادق نیت – نشست خبری انجمن خواب ایران

دیدگاهتان را بنویسید